QUIZ #4 QUESTION # 14
WHEN I CHECKED MY ANSWER IT WAS WRONG. THERE WAS A CHOICE FOR THE ANSWER I CAME UP WITH. SOMEONE PLEASE TELL ME WHAT TO DO TO ACHIEVE THE RIGHT ANSWER. I TRIED TO WORK BACKWARDS TO GET IT BUT I CAN'T.
I TRIED ALGEBRA AS WELL. IT JUST DOESN'T PAN OUT FOR ME.
Reply (by Keith):
Greetings visitor in Mississippi !
Here's the question you're asking about:
A patient presents a prescription for Ibandronate 150mg #3. Your pharmacy has a 35% markup and $5.66 dispensing fee. The wholesale price is $15.70 per tab. What will the retail price be for this prescription of 3 tablets.
Here is how to work out this one:
15.70 X 3 = $47.10 (Three Tablets)
47.10 X 1.35 = $63.59 (Apply the mark-up)
63.59 + 5.66 = $69.25 (Add in the disp. fee last)
Click here to post comments.
Join in and write your own page! It's easy to do. How?
Simply click here to return to Ask a Math Question.